Vikarservice

For virksomhed

Juelsminde Vikarservice  - Vejen frem!

Med Juelsminde Vikarservice som samarbejdspartner får du en mulighed for at justere din medarbejderstab, så du hele tiden har det rigtige antal folk. Du kan nemt og hurtigt forøge eller reducere din stab af medarbejdere fra Juelsminde Vikarservice, der er som udgangspunkt ingen opsigelsesvarsel på vores medarbejdere hvilket gør os yderst fleksible.

Vores store ambition er at hjælpe vores kunder til at skabe en endnu mere fleksibel forretning, hvor medarbejdere ikke er unødigt bundet af lange opsigelser.

Flere og flere virksomheder har da også fået øjnene op for de mange fordele ved at bruge vikarer som projektmandskab frem for at fastansætte. Er der behov for at finde en ny medarbejder gør flere og flere brug af vores try & hire ( lej før du ansætter )

Try & Hire er en mellemting mellem et vikariat og en fastansættelse, som flere og flere virksomheder gør brug af i deres søgen efter den rette medarbejder. Her har virksomheden mulighed for på vikarbasis at leje en medarbejder i en periode, så begge parter kan lære hinanden at kende, inden der skrives kontrakt om fastansættelse. Try & Hire-forløbet kan vare op til tre måneder, hvorefter virksomheden frit kan ansætte den pågældende medarbejder uden yderligere omkostninger.

 

Ring på 70 26 10 11 for et uforpligtende tilbud.

 

 

 

Om os

Juelsminde-Vikarservice har vikare indenfor kontor, håndværk og industri, vi dækker hele Jylland og hos os sætter vi stor pris på vores vikare udføre arbejdet med professionalisme og respekt.

Vi levere stabile medarbejder til tiden som du kan stole på! Ring og få et uforpligtende tilbud på vikarassistance. 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål

Du kan kontakte os via telefon eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Telefon: 70 26 10 11

Telefontid:
Man - Fre: 09:00 - 16:00

Følg os på

Juelsminde-Vikarservice er kommet på Facebook.

På vores Facebook side kan du hele tiden følge med i hvad vi har af ledige job. Vi holder dig opdateret med nyheder indenfor vikarbranchen og deler ud af vores viden og oplevelser.

Du er her: Start For virksomhed